Bestil foredrag

Naturvidenskab i øjenhøjde
En spand vand fyldt med krabber og 26 elever fra 0. klasse. Et indblik i matematikkens gåder eller den nyeste forskning i kræftmedicin. Videnskaben på Besøg er naturvidenskabsfestivalens foredragsordning, hvor forskere, studerende og andre, der arbejder med naturvidenskab, teknologi og sundhed, kommer ud på skolen og fortæller deres egen naturvidenskabelige historie.

Du kan kun få Videnskaben på besøg i Naturvidenskabsfestival i uge 39. Det er det ganske gratis, bortset fra transportomkostninger til foredragsholderen. 

Find foredrag i kataloget. Der er kommet mange nye titler i løbet af sommerferien, og frem til midten af august, kommer der hele tiden nye foredrag til, så hold øje med siden her.

Alt det praktiske
Når du har afsendt din bestilling, modtager du mail med bekræftelse på at vi har modtaget din ønskede bestilling. Vi vil hurtigst muligt herefter behandle bestillingen og melde tilbage, om vi kan opfylde dit ønske.Du kan læse mere om Videnskaben på besøg og få styr på alt det praktiske i "Information om Videnskaben på besøg" under downloads.

Tip osKender du en engageret scienceformidler, så tip gerne vedkommende om at melde sig som foredragsholder i Videnskaben på Besøg.