Bestil foredrag

Der er nu åbent for bestillinger til Videnskaben på Besøg

Der er nu åbent for bestillinger i årets foredragskatalog.  Se kataloget her

Alt det praktiske

Når du har afsendt din bestilling, modtager du mail med bekræftelse på at vi har modtaget din ønskede bestilling. Vi vil hurtigst muligt herefter behandle bestillingen, og melde tilbage om vi kan opfylde dit ønske.

Vi forventer at få mange bestillinger ind i løbet af de første dage, så du kan forvente en lang behandlingstid resten af maj. Vi arbejder naturligvis på højtryk for at melde hurtigt tilbage. Indtil 1 juni kan der kun bestilles 3 foredrag pr. skole. Du kan læse mere om Videnskaben på besøg og få styr på alt det praktiske i "Information om Videnskaben på besøg" under downloads.

 

Nye foredrag i kataloget

Vi arbejder stadig på højtryk for at rekruttere flere foredragsholdere og kataloget vil løbende blive opdateret helt frem til 1. august 2016, så hold øje med siden, hvis du ikke har fundet det du leder efter endnu. Kender du en engageret scienceformidler, så tip gerne vedkommende om at melde sig som foredragsholder i Videnskaben på Besøg. 

Naturvidenskab i øjenhøjde

Videnskaben på Besøg er naturvidenskabsfestivalens foredragsordning, hvor forskere, studerende og andre, der arbejder med naturvidenskab, teknologi og sundhed, kommer ud på skolen og fortæller deres egen naturvidenskabelige historie.

Foredragene kan handle om alt fra en spand fyldt med krabber til matematiske gåder en den nyeste forskning i kræftmedicin. Det er gratis at få videnskaben på besøg, dog skal skolen refundere transportomkostninger til foredragsholderen. 

Det foregår altid i forbindelse med Naturvidenskabsfestival i uge 39.